Tapas

  • Fingerfoods (tapenade, olijven en zongedroogde tomaat)
  • Fijne Italiaanse vleeswaren
  • Bordje met gemarineerde zalm of tartaar van zalm
  • Bordje met garnalen, kreukels en wulken
  • Oester op ijs geserveerd
  • Garnalencocktail met hand gepelde garnalen
  • Noordzee vissoepje
  • Sint-Jacobsvrucht met crème avocado
  • Makreelcrème met Granny Smith appel
  • Tongrolletje met zachte tomaat
  • Griet met koriander en risotto
  • Zalmhaasje met stoemp en prei
  • Sint-Jacobsvrucht met fijne groenten
  • Tongrolletje met garnaal en mossel
  • Mosseltjes met brunoise van groenten
  • Kreeft met jus van garnaal
  • Langoustines met shi-taki
  • Tartaar van wit blauw met frietje
  • Carpaccio van blauw wit met parmezaanse schilfers
  • Lamskroontje met tijm en aardappel
  • Chateaubriand met rode wijnsaus
  • Blauw wit schouder met rode wijnsaus en zilverajuin
  • Bressekip met rode wijnsaus (coq au vin)
  • Duroc varkenshaasje met mosterd Wostyn

 

Deze gerechten kunnen zowel op afhaling besteld worden of als gerecht in onze tapas avond of recepties gekozen worden.